Overture Diversity Networking Meeting 2023 – Finlanda, 19-21 mai 2023 [DL 27 aprilie 2023]

Nume proiect: Overture Diversity Networking Meeting 2023

Perioada: 19-21 mai 2023

Locația: Helsinki, Finlanda

Cine poate participa: seniori, lideri. 

Despre eveniment: Proiectul comun al Regiunilor Europene WOSM și WAGGGS abordează metoda de formare “everybody involved”, astfel că participanții sunt invitați să relateze experiențele proprii din cercetășie relevante temei evenimentului, diversitatea și incluziunea în Organizațiile de cercetași Membre și modul în care acestea sunt gestionate și promovate. Mediul de desfășurare al evenimentului este unul sigur și primitor, astfel încât fiecare participant să se poată simți în largul lui pe parcursul acestuia.

Profilul participantului: cercetași adulți pasionați de domeniul Diversitate și Incluziune, implicați într-o structură locală și/sau națională. 

Costuri: Taxa de participare este de 120EUR. Există posibilitatea cazării din 18 mai, presupunând o taxă extra de 41EUR/pers. Transportul nu este inclus în taxa de participare și este asigurat de fiecare participant.

Dacă eşti interesat/ă de această oportunitate, te invităm să completezi formularul de aici până la 27.04.2023. În procesul de selecţie a participanţilor se va ţine cont atât de motivaţia de a participa la eveniment, cât și de vechimea (minimum 6 luni), experiența și implicarea activă în cadrul organizației.

Totodată, persoanele selectate trebuie să aibă acordul de participare din partea Consiliului Centrului Local, să fie membri activi în cadrul organizaţiei şi să aibă cotizaţia plătită la zi.

La evenimentele internaţionale pot participa doar cercetaşi din Centrele Locale legal înfiinţate şi în cadrul acestora se poartă uniforma naţională (eşarfa naţională şi cămaşa bej).

Pentru informaţii suplimentare, ne poţi scrie la adresa de e-mail: international@scout.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.